ERZURUM / PASİNLER - Hasankale Ortaokulu

Etiket Sonuçları: 2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne Töreni

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemini başarıyla tamamlayarak karne törenimizi gerçekleştirdik. Her sınıf seviyesinde dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı için okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve okul personelimizle beraber kahvaltı sofrasında bir aradayız.

#HasankaleOrtaokulu

#BizBirAileyiz

#OkullarTatil

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni programımızı; okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik:

Kep atma seremonisi

Karaoke dinletisi

Pasta kesimi

Okulca dans ve eğlence

Sekizinci sınıf öğrencilerimize geride kalan hayatları boyunca başarılar diliyor, bütün öğrencilerimizi; dürüst, erdemli, ahlaklı ve çok iyi birer yurttaş olarak mezun edeceğimiz nice yıllar temenni ediyoruz.

#HasankaleOrtaokulu

#MezuniyetTöreni

#Mezuniyet

Mezuniyet töreni tören programımızda emeği geçen başta sekizinci sınıf sınıf öğretmenlerimiz Eda CİRİG ve Merve ATASOY ERKOL olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır."

(Kadir Sûresi, 1-3)

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

#Ramazan

#KadirGecemiz

#Ramazan2022

Nis

2022 Yılı Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı.