T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / PASİNLER - Hasankale Ortaokulu

Hasankale Ortaokulu

Telefon
0536 795 34 34
Belgegeçer
0 442 661 53 96
WEB
https://hasankaleortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kasımpaşa Mahallesi/ Sedi Efendi Sokak No/8 Pasinler / ERZURUM
Vizyon
Gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Hasankale Ortaokulu yaratılması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
Misyon
Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda hasankale Ortaokulu; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerin 21. yüzyıl gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
Başarılar
Okulumuzun akademik, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda başarıları bulunmaktadır. Detaylı bilgi için ana menüde yer alan Başarılarımız seçeneğinin kullanabilirsiniz.
Öğretmen :26
Öğrenci :219
Derslik :5
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1120
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Sabah 5 saat öğleden sonra 2 saat ders yapılmaktadır)
Saatler
08:30 14:22
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım Erzurum merkezden 15 dakikada bir hareket eden belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır. Yolculuk yaklaşık 25-30 dakika sürmektedir. İlçe merkezine yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Pasinler Erzurum ilinin bir ilçesidir. Pasinler bölgede Hasankale olarak da adlandırılır. Erzurum il merkezine 40 km uzaklıktadır. Tarihi İpek Yolu´nun üzerindedir. Kalesi, şifalı kaplıcaları, maden suları ve patatesi ile ünlüdür. 1460 kilometrekare yüzölçüme sahip olup nüfusu 30646 dir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pasinler İlçe merkezinde olup, ile 40 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
360
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
%30
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır