ERZURUM / PASİNLER - Hasankale Ortaokulu

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Anma Töreni

Hasankale Ortaokulu olarak hazırladığımız "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma töreninde sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Eyl

Okulumuza kaydolan beşinci sınıf öğrencilerimizle oryantasyon kapsamında okula uyum çalışması yaptık.

Haz

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen sınavda öğrencilerimizin İngilizce alanında sınava hazırlanmaları konusundaki başarılı çalışmaları nedeniyle okul yönetimi olarak İngilizce Öğretmenimiz Merve ATASOY ERKOL'a teşekkür ederek plaket sunduk.

#Tebrikler

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı için okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve okul personelimizle beraber kahvaltı sofrasında bir aradayız.

#BizBirAileyiz

#OkullarTatil

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni programımızı; okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik:

Kep atma seremonisi

Karaoke dinletisi

Pasta kesimi

Okulca dans ve eğlence

Sekizinci sınıf öğrencilerimize geride kalan hayatları boyunca başarılar diliyor, bütün öğrencilerimizi; dürüst, erdemli, ahlaklı ve çok iyi birer yurttaş olarak mezun edeceğimiz nice yıllar temenni ediyoruz.

#MezuniyetTöreni

#Mezuniyet

Mezuniyet töreni tören programımızda emeği geçen başta sekizinci sınıf sınıf öğretmenlerimiz Eda CİRİG ve Merve ATASOY ERKOL olmak üzere bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle beraber kitap fuarına giderek Erzurum Valiliği @ErzurumValilik tarafından öğrencilerimiz için gönderilen kitap çekleriyle kitap alış verişi yaptık.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

"Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır."

#ErzurumKitapFuarı

#Erzurum

May

19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim"diyerek bu günü gençliğe armağan eden cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

#19Mayıs

#19Mayıs1919

May

"Doğa, çevre, bitki ve hayvanlara karşı fedakarlık" teması ve "doğamızı koruyalım, çevremizi temiz tutalım" mesajıyla, e birazcık da eğlenerek okul bahçemizde etkinliğimizi tamamladık.

#DoğayıKoru

#ÇevreniTemizTut

May

Kovid-19 Pandemisi sonrası eskiye dönebilmiş olmanın mutluluğunu öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve okul idaremizle paylaşıyor; okulumuzun bahçesinde oynamanın coşkusunu yürekten hissediyoruz.

⚽️

#Hasankale

#İyiKiÖğretmenim

#OkulEvimiz

#Okul

May

Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

#Ramazan

#RamadanMubarak

#RamazanBayramı

Nis

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir Gecesi'nin ne olduğunu sen ne bileceksin. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır."

(Kadir Sûresi, 1-3)

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

#Ramazan

#KadirGecemiz

#Ramazan2022

Nis

Çocuklarımızın daha huzurlu, mutlu ve güzel bir dünyada yaşaması dileği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

TBMM'nin açılışının 102. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

#23NisanKutluOlsun

#23Nisan

#23Nisan1920

Nis

Bakanlığınmıza bağlı ilk ve ortaöğretimde ikinci dönem ara tatil başlıyor. 11-18 Nisan'da sürecek olan ara tatilde tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Nis

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlendiği Zeka Oyunları Yarışmalarını Pasinler Mangala İlçe Birincisi Olarak temsil ettik.

Mrt

Sıcacık gülümsemeniz, güzel kalbiniz ve rengarenk hallerinizle ne kadar özel olduğunuzun farkındayız.

#21Mart
#DownSendromuFarkındalıkGünü