ERZURUM / PASİNLER - Hasankale Ortaokulu

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Veli Genel Kurul Toplantısı 07/10/2016 tarihinde Kültür Sitesinde yapıldı. Okul Müdürü Mustafa ÇALIŞIR´ın konuşmaları ve velilerin söz almalarıyla tamamlanan toplantının ardından sınıflara geçilerek öğretmenlerle bire bir görüşmeler gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerine, Okul Rehber Öğretmeni Mücahit DURAN tarafından sınavlara yönelik Motivasyon Semineri verildi.

Ock

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 1.dönemi karne töreniyle noktalandı. Öğrencilerimiz karne heyecanını yaşadılar. Başarı sıralamasına göre ilk üç öğrenci okul idaresi tarafından ödüllendirildiler.

Ara

Değerler Eğitimi kapsamında okulumuzda örnek davranışlar sergileyen öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllerildiler.